fbpx

Prijava za radionice Engleskog jezika za srednjoškolce i studente – Oktobar / Listopad 2020.

Radionice engleskog jezika su sjajna prilika da svoje vještine engleskog jezika primijenite u praksi s drugim mladim ljudima u neformalnom okruženju. Učesnici vježbaju engleski jezik u velikoj grupi, a i u malim grupama.

Za sada su naše radionice besplatne samo za srednjoškolce i studente. Ako niste student ili srednjoškolac, kontaktirajte nas i možemo vam pomoći da pronađete adekvatnu pomoć u učenju engleskog jezika.

Tipična radionica traje 1 sat.

Svaki sat je važan! Znamo da su mladi veoma zauzeti i zato činimo sve da efikasno iskoristimo vrijeme. Tipična radionica traje 60 minuta i studentima daje priliku vježbati čitanje, pisanje, govor i slušanje engleskog jezika. Instruktori koriste video, pisani i audio materijal.

3 nivoa.

U razdoblju 2020.-2021. Nudimo tri nivoa: (1) početni, (2) srednji i (3) napredni. Kada se prijavite odredit ćemo vam nivo kojem pripadate.

2 Lokacije.

Ovu godinu ćemo održati radionice na 2 lokacije: u našim prostorijama kod željezničke stanice, i u Vukovarskoj ulici br. 50 (prostorije Baptističke crkve).

Prijavite se do 03.10.2020.

Učesnici mogu se prijaviti do 03.10.2020. Primit ćemo samo do 10 ljudi u svakoj radionici. Stavite broj telefona tako da možemo blagovremeno potvrditi vašu prijavu.

Više informacije o radionicima možete naći ovdje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.