fbpx

EQ IX – “Važnost emocionalne inteligencije” – Deveti seminar za studente u Mostaru

Osnovne informacije:
Šta: EQ IX
Tema: Važnost emocionalne inteligencije
Kad: 29.10.2020. 18:00
Gdje: Svaki student Mostar

Postoje neki vječne ideje koje će, ako se stave u praksu, učiniti svakoga uspješnim. Koje su to važne vrijednosti kada govorimo o uspijehu? Vjerujemo da su najbolje vođe oni sa jakim vrijednostima i svrhom koja je šira od njih samih.

Nakon prošlog seminara u 03. mjesecu mi smo dobili dosta pozitivnih reakcija od mostarskih studenata. Jedan student koji je pohađao prošlogodišnji EQ seminar je napisao: “Jako dobar i poučan seminar i stručni predavači, tko ima priliku preporučujem!” Drugi učesnik je rekao: “Mislim da je dobro iskustvo. Nauči se dosta o novim stvarima i može pomoći svakoj osobi u njenom razvoju.”

“Mislim da je dobro iskustvo. Nauči se dosta o novim stvarima i može pomoći svakoj osobi u njenom razvoju.”

Student o “EQ Seminaru”

EQ IX je deveti seminar za studente od organizacije “Svaki student” u Mostaru, na kojem ćemo još jednom razmatrati ove principe. Učesnici će biti opremljeni i inspirisani da vode s vrijednostima i integritetom, hrabrosti, poniznosti i poštovanjem, na fakultetu, budućem radnom mjestu i u svom domu.

Troje američkih biznismena će nam održati virtualne predavanje o principima koje oni vide kao ključne za uspjeh u poslovnom svijetu, odnosima, studijima i u životu. Učesnici će moći slušati predavanja u našim prostorijama i učestvovati u aktivnostima na kraju.

EQ IX seminar se održava 29.10.2020. u prostorijama organizacije ,,Svaki student” sa početkom u 18:00 sati. Studenti se mogu registrirati online ovdje.

Ograničen broj mjesta, zato požurite sa prijavama.

Ko je “Svaki Student”?

Studentska organizacija “Svaki student” postoji radi promoviranja pripadnosti i razvoja karaktera među studentskom populacijom. U BiH već radimo preko 15 godina u Sarajevu, a od 2015. godine radimo i u Mostaru. Podučavamo engleski jezik studente u našoj učionici kod Sjevernog logora. Također organizujemo i humanitarne akcije, socijalne događaje i nekoliko puta godišnje ekskurzije.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.