fbpx

Gimnazija Mostar | 12.07.2021. - 17.07.2021. | 50KM

Šta je SpeakOUT?

To je petodnevni kamp engleskog jezika u 7-om mjesecu za mostarske tinejdžere. Tinejdžeri koji budu primljeni u program će imati jedinstvenu priliku da vježbaju svoj engleski jezik, upoznaju tinejdžere iz drugih zemalja i stvore uspomene za cijeli život. Zbog trenutne situacije, ograničeno je broj učesnika - prijavite se što prije tako da možete osiguarti mjesto u kampu!

Prilika za upoznavanje sa tinejdžerima iz drugih zemalja

SpeakOUT se organizira uz pomoć volontera iz Engleske, Mađarske i Amerike, tako da ova aktivnost zasigurno ima “inernacionalni” okus. Ovo će biti odlična prilika za učesnike da upoznaju tinejdžere iz drugih zemalja i imaju praktičnu pomoć za engleski jezik od izvornih govornika.

Prilika za izgradnju jezičnih vještina, ali isto tako i karakternih vrlina

Ovo će biti događaj za pamćenje koji će učesnicima pomoći da razviju sigurnost i samopouzdanje u korištenju engleskog jezika. Međutim, cilj nije samo upotrebljavati engleski jezik – Svaki student, kao organizacija, ima za cilj pomoć mladim ljudima da se razviju u karakteru i integritetu, i da izgrade temelj kako bi postali studenti i odrasli sa utjecajem u Bosni i Hercegovini.

Prijava

Prijava na SpeakOUT

USKORO!