fbpx

Individualni sastanak

1-na-1 English

Individualni sastanak

Najveća prednost individualnog učenja engleskog jezika je fleksibilnost i individualni sastank je najfleksibilan način za učenje. Program je u potpunosti prilagođen prema Vašim potrebama, odvija se u fleksibilnim terminima od 10h do 15h, u radnim danima.

1 sat.

Svaki sat je važan! Znamo da su mladi veoma zauzeti i zato činimo sve da efikasno iskoristimo vrijeme. Tipična radionica traje 60 minuta i studentima daje priliku vježbati čitanje, pisanje, govor i slušanje engleskog jezika. Instruktori koriste video, pisani i audio materijal.

Besplatno.

Za sada su naše radionice besplatne samo za srednjoškolce i studente. Ako niste student ili srednjoškolac, kontaktirajte nas i možemo vam pomoći da pronađete adekvatnu pomoć u učenju engleskog jezika.

Individualni sastanak

Naša ekipa

Jonathan

Direktor Mostar podružnice
Jonathan živi u BiH od 2010. god. Rođen je u Americi i on i žena imaju troje djece. Voli Mostar, ćevapi, stolarstvo, i muziku - svira klavier, gitaru i bass gitaru.

Adam

Voditelj projekata, Mostar podružnice
Adam živi u Mostaru od 2020. god. Odrastao blizu St. Louisa u Americi i zavržio je muzički fakultet. Prvi put je došao u BiH u 2013. Živi u Mostaru sa suprugom i oni imaju troje djece.

Individualni sastanak

Prijava