fbpx

ZAšto?

ZAŠTO SE UKLJUČITI U OVU ORGANIZACIJU?

Pripadanje mijenja sve.

Organizacija "Svaki student" izgrađuje zajednicu u kojoj svaka mlada osoba može pripadati, vjerovati i postati onakva kakva je stvorena da bude.

Obrazovanje je važno.

Želimo pomoći studentima i mladim ljudima da postignu svoje ciljeve i pronađu zajednicu koja ih izaziva da budu pozitivan utjecaj u društvu.

Vjerovanje je ključno..

Naša vjera u Boga temelj je za sve što radimo. Nastojimo pokazati ljubav prema svim ljudima zbog toga kako je nas Bog prvo volio. Nauči više

RADIONICE ENGLESKOG JEZIKA

ZNAMO DA TREBA DA UČITE ENGLESKI.

Nije tajna da je engleski jezik vrijedan naučiti. U trenutnoj ekonomiji poznavanje engleskog jezika vam daje prednost, a takođe vam omogućava da više cijenite popularnu kulturu i medije.

Radionice engleskog jezika su sjajna prilika da svoje vještine engleskog jezika primijenite u praksi s drugim mladim ljudima u neformalnom okruženju. Učesnici vježbaju engleski jezik u velikoj grupi, a i u malim grupama.

EQ Seminar

ZNAMO DA SE ŽELITE UPOZNATI SA DRUGIM USPJEŠNIM STUDENTIMA.

Nije važno što znate – važno je koga znate. Možemo vam pomoći da znate šta učiniti kada upoznate tu važnu osobu – na EQ seminaru.
“EQ Seminar” se održava početkom svakog semestra. To je jednodnevni događaj za studente koji se sastoji od seminara i radionica na temu emocionalne inteligencije i efikasne komunikacije. Naša svrha je dati studentima alate za upravljanje emocijama, vještinama i vremenom kako bi mogli bolje raditi sa suradnicima.

SpeakOUT

ŽELITE LI SE ZABAVITI TOKOM LJETA?

SpeakOUT je sjajna prilika za srednjoškolce da tokom ljeta nauče engleski jezik!
Speak Out je pet dana interaktivnog učenja koje će vam pomoći da poboljšate svoj konverzacijski engleski. Na Speak OUT dovodimo tim izvornih govornika engleskog jezika da provedu tu sedmicu s vama – pričajući priče, igrajući igre, raspravljajući o temama uz kafu i stvarajući uspomene. Učesnici će se dobro zabaviti, steći nove prijatelje i poboljšati svoje jezičke vještine.
Kliknite na link da biste saznali više