fbpx

"IMPACT" akcija čišćenja

Countdown

Šta ćemo raditi?

“Impact” je prilika da se Mostarski studenti i tinejdžeri okupe iz svih dijelova grada i služe zajednici kroz zajednički rad na čišćenju smeća u nekoliko područja grada. Osim toga, učesnici će imati priliku da se upoznaju i rade sa mladim ljudima iz inostranstva, te na taj način unaprijede svoje razumijevanje drugih kultura i načina život, te naprave uspomene za cijeli život.

Učesnici koji ispune prijavu ispod i učestvuju će dobiti besplatnu “Impact” majicu. Ako želite CERTIFIKAT učestvovanja možete nas kontaktirati poslije akcije.


Osnovne informacije:

  • KAD: 28.05.2022.
  • CIJENA: 0KM
  • LOKACIJA: Španski Trg
  • TELEFON: +387 63 280 765

 

Ko smo mi?

Organizacija “Svaki student” je nezavisna kršćanska studentska organizacija koja postoji kako bi pomogla studentima i mladima u Bosni i Hercegovini. U Bosni i Hercegovini to radimo preko 20 godina, prvenstveno kroz podučavanje engleskog jezika, organizovanje velikih seminara, izleta, društvenih događaja i drugih aktivnosti. Sve je to usmjereno na izgradnju zajednice koja će izazvati studente da rastu, služe jedni drugima i postaju ljudi kakvi su stvoreni da budu.

“Svaki student” je dio udruženja “Fokus”


Tel: +387 36 832 102
Mob: +387 63 280 765
Adresa: Trg Ivana Krndelja bb, Mostar

Više informacija »

Plan

Okvirni raspored aktivnosti:

9:00 – 10:00 – Glavni sastanak kod Gimnazije Mostar. svi učesnici, osoblje i volonteri okupljaju se na otvorenom na kratkom uvodnom sastanku. Bit će objašnjene dnevne aktivnosti, a učesnici će biti podijeljeni u timove i poslani na nekoliko planiranih površina za čišćenje smeća.

10:00 – 15:00 – Akcija čišćenja.

18:00 – 19:00 – Proslava i druženje. Svi učesnici će biti pozvani da se okupe u prostorijama Udruženja Fokus, kako bi uveličali aktivnost ovog dana i prepoznali ekipu koja je uspjela očistiti najviše smeća. 

Prijava

Slike