fbpx

Studentska organizacija “Svaki student” organizuje događaj za studente pod nazivom “Student Summit” od 7.-8. Marta, 2022. u Hotelu Bristol

Želite li biti uspješni na fakultetu? Želite li upoznati druge studente koji imaju iste želje? Ako je tako, planiramo događaj u martu koji bi mogao biti baš za vas. U vezi sa našim prijateljima iz organizacije Global Leadership Partners, pozvali smo dva Američka biznismena da dođu i govore studentima iz Mostara na temu liderstva i integriteta, i kako studenti mogu biti istinski uspješni u današnjem svijetu. Ovaj događaj će biti u Ponedjeljak i Utorak popodne, 7.-8. Marta 2022., 17-20h. 

EQ11: “Student Summit”
07. i 08. 03. 2022., 17-20h
HOTEL BRISTOL

Govornici: Todd Geist i Daryl Wehmeyer

Todd Geist dolazi u Mostar po drugi put. Todd je osnivač i predsjednik organizacije “Global Leadership Partners”. Cijelu svoju karijeru u poslu proveo je radeći za kompaniju “Proctor and Gamble”, svjetsku kompaniju koja proizvodi mnoge proizvode koje ljudi svakodnevno koriste u svojim domovima, kao što su Pampers pelene, Ariel i Tide deterdžent, i Old Spice dezodorans. Danas, Todd putuje na fakultete i kompanije širom svijeta, govoreći mladim ljudima o liderstvu. 

Daryl Wehmeyer je radio više od 30 godina u softveru, statistici i istraživanju. Obavljao je mnoge uloge u poslovanju širom svijeta. On trenutno radi za softversku kompaniju Dunnhumby, i živi u Cincinnati, Ohio.

Prijavite se za ovaj događaj što prije!

“Student Summit” će se održati u Hotelu Bristol, 7. i 8. Marta, 17-20h, i mjesta su ograničena! Prijavite se i sačuvajte vaše mjesto. Studenti koji budu prisutni na događaju obje noći, dobit će certifikat o učešću. Radujemo se što ćemo vas vidjeti tamo!


Email lista

Processing…
Success! You're on the list.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.