fbpx

“SpeakOUT Saturday” – događaj za tinejdžere u Mostaru 30.10.2021. u Hotelu Bristolu

Engleski kamp “SpeakOUT” je postala mala tradicija u Mostaru i sad Organizacija “Svaki student” organizira mali pretpregled kampa, u Subotu 30.10.2021. u Hotelu Bristolu. Događaj traje od 12:00h do 15:00h i pruža učesnicima priliku vježbati Engleski jezik u malim grupama, upoznati tinejdžere iz drugih zemalja i stvoriti uspomene za cijeli život.

Ulaz je besplatan ali ograničen je broj mjesta. Učesnici mogu se prijaviti ovdje: https://forms.gle/ZGewwS1TJCoqYB467

Događaj se organizira uz pomoć volontera iz Engleske, Mađarske i Amerike, tako da ima “inernacionalni” okus. Ovo će biti odlična prilika za učesnike da upoznaju tinejdžere iz drugih zemalja i imaju praktičnu pomoć za engleski jezik od izvornih govornika.

Sastanak tokom SpeakOUT-a 2021. god.

Šta je SpeakOUT?

“SpeakOUT” je petodnevni kamp engleskog jezika za tinejdžere u 7.-om mjesecu. Tinejdžeri koji dolaze imaju priliku usavršiti vještine govornog engleskog, upoznati tinejdžere iz drugih zemalja, izgraditi karakter i stvoriti uspomene koje će trajati cijeli život. 

Jezik je važan, ali jednako tako i zajednica

“Svaki student Mostar” želi pomoći mladim ljudima da razviju samopouzdanje u korištenju engleskog jezika. Ali, što je čak i važnije, učesnici će biti dio okruženja koje ih ohrabruje da uče i stvaraju nova prijateljstva. 

Ako ste tinejdžer ili imate tinejdžere u Mostaru sad, “SpeakOUT Saturday” je odlična prilika da učinite nešto vrijedno. Nemojte propustiti! Prijavite se sada.

Ulaz je besplatan ali ograničen je broj mjesta. Učesnici mogu se prijaviti ovdje: https://forms.gle/ZGewwS1TJCoqYB467

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.