fbpx

EQ8 – „Nebo nije granica“ je osmi po redu jednodnevni seminar za sve studente iz Mostara

Seminar pruža priliku da budete u doticaju sa uspješnim i poznatim stručnjacima iz područja vodstva i lidera.

EQ11: “Student Summit”
07. i 08. 03. 2022., 17-20h
HOTEL BRISTOL

Što znači liderstvo, koje su njegove vrijednosti, kakvo treba biti ponašanje uspješnog lidera u poslovnim i privatnim odnosima su samo dio programa kojeg planiramo da pružimo našim studentima. Tri američka biznismena će održati predavanja koja će itekako motivirati sve studente za bolji osobni razvoj ali i poslovni odjek. 

EQ8 seminar se održava 07.03.2020. u Hotelu Mostar sa početkom u 10:00 sati. Studenti se mogu registrirati online i nakon seminara dobivaju certifikat o uspješnom sudjelovanju. 

Program: 

 • 9:00-10:00 Registracija
 • 10:00 Početak
 • Teme:
  • Karakter lidera: Tko smo mi kao lideri?
  • Lidersko ponašanje: Što radimo kao vođe?
  • Samosvijest: Emocionalna inteligencija lidera
  • Samoupravljanje: Kako živimo svoje živote?
 • Motivacijska priča iz Mostara
 • 16:00 Kraj

Osnovne informacije:

Šta: EQ8 “Nebo nije granica”

Kad: 07.03.2020. 10:00

Gdje: Hotel Mostar


Predavači: 

Nick Kuechly

(Nick je suosnivač dviju tvrtki za ulaganje u nekretnine – Mountain Holdings i Mountain Bear Creek – koje se fokusiraju na pružanje stanara izvanrednim trgovačkim, uredskim i industrijskim prostorom. Prije svojih poduhvata s nekretninama, Nick je kupio J&N i služio u vodećim ulogama u financijama, HR, IT, poslovanju i prodaji prije nego što je postao predsjednik. Diplomirao je poslovnu administraciju s koncentracijom iz računovodstva sa Sveučilišta Notre Dame u Indiani. Također posjeduje CPA licencu i CGMA oznaku. Nick je oženjen i ima šestero djece u dobi od 4-18 godina. Njegova zanimanja uključuju obrazovanje, putovanja, ulaganja u ljude, sportske sportove i skijanje. Živio je i studirao u Indiji.)

Steve Simpson

(Steve je imao 33-godišnju karijeru s tvrtkom Procter & Gamble na području upravljanja opskrbom proizvodima, inženjeringom i proizvodnjom. Kroz razna iskustva razvio je stručnost u upravljanju projektima, poboljšanju organizacije i vođenju tima. Steve je napustio P&G 2007. godine i započeo uspješnu karijeru savjetujući se sa profitnim i neprofitnim organizacijama u poboljšanju rezultata jasnim razvojem strategije, jačanjem organizacije, izgradnjom tima i rješavanjem problema. Veliki dio svojeg vremena provodi mentorirajući mlade osobe u njihovoj karijeri i osobnom životu).

Tim Storer

(Tim služi kao šef odjela za Procter & Gamble u Chicagu, Illinois. Tijekom proteklog desetljeća vodio je lansiranje 6 novih proizvoda široke potrošnje, izgradio softverski alat za 18.000 pretplatnika, revitalizirao portfelj lijekova za 18 proizvoda i usmjerio ulaganje više od 2 milijarde USD u 13 zemalja. Tim je stekao zvanje magistra poslovne administracije na fakultetu Sveučilišta u Chicagu Booth i diplomirao na području elektrotehnike na Sveučilištu Cedarville, gdje sada radi kao savjetnik za nastavni plan i program. Uživa u inovacijama, planinarenjima i putovanjima zajedno sa suprugom Katherine i njihovo dvoje male djece.)


EQ11: “Student Summit”
07. i 08. 03. 2022., 17-20h
HOTEL BRISTOL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.