fbpx

“SpeakUP” radionice engleskog jezika za studente i tinejdžere, Octobar/Listopad 28,29,30 19-21 sati

Studentska organizacija “Svaki student Mostar” organizira “SpeakUP”, trodnevnu radionicu za studente i tinejdžere koji su zainteresirani za prakticiranje engleskog jezika sa voditeljima iz SAD-a i Velike Britanije.

Studentska organizacija “Svaki student Mostar” organizira “SpeakUP”, trodnevnu radionicu za studente i tinejdžere koji su zainteresirani za prakticiranje engleskog jezika sa voditeljima iz SAD-a i Velike Britanije. Radionice će se održavati u uredu organizacije Svaki student, 28-30.10.2019. godine od 19 do 21 sat.

“SpeakUP” je izvrsna prilika za mlade ljude da prakticiraju konverzaciju s izvornim govornicima engleskog jezika i da se pritom zabave.. Učesnici će uživati u kratkom filmu, prezentaciji i odlasku na kafu u malim grupama sa voditeljima, gdje će biti ohrabreni da se uključe u dublju diskusiju. 

Pomagat će nam i grupa Svaki student iz Budimpešte iz Mađarske. Ova grupa je posjetila Mostar u julu tokom Kampa engleskog jezika “SpeakOUT” i raduju se da ponovno mogu posjetiti našu zemlju.

Vježbajte svoj engleski i sprijateljite se sa ljudima širom svijeta, upravo ovdje u Mostaru. Nadamo se da ćemo se vidjeti.

Prijavite se ispod.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.