fbpx

Studentski seminar “EQ6: Studenti koji mijenjaju svijet” – 27.10.2018. u Mostaru, 10:30h u Hotelu “Bristol”

“EQ6: Studenti koji mijenjaju svijet”
KAD: 27.10.2018. 10:30h 
GDJE: Hotel Bristol,
Mostarskog bataljona bb,
88000 Mostar
Registruj se ovdje: http://eq6.eventbrite.com

Koje su to važne vrijednosti kada govorimo o vodstvu? Vjerujemo da su najbolje vođe oni sa jakim vrijednostima i svrhom koja je šira od njih samih.

EQ6 je šesti seminar za studente koji organizira Svaki student u Mostaru. Ovaj seminar će pružiti priliku studentima da budu opremljeni i inspirisani da vode s vrijednostima i integritetom, hrabrosti, poniznosti i poštovanjem, na fakultetu, budućem radnom mjestu i u svom domu.

Govornici

Todd Geist, financijski direktor, Procter i Gamble (www.pg.com) – Todd je završio Business Administration na Cedarville University. On je osnivač i predsjednik Global Leadership Partners, neprofitnom organizacijom koja internacionalno nudi treninge vodstva. Tod je predavao hiljadama učesnika koji su opremali buduće vođe putem svrhom vođenih i vrijednostima zasnovanim treninga. Tod je oženjen i ima dvoje odrasle djece.

Jeremy Pereira, prodajni direktor, Luxottica (www.luxottica.com) – Jeremy je završio financije na Cedarville University i magistrirao marketing na Xavier University. Posljednjih 10 godina je radio kao Luxottica SPA’s Vice President of Sales i Client Management u North America i želi prenijeti nove ideje i strategije studentima. Trenutno živi u Cincinnati, Ohio, sa ženom i tri kćeri tinejdžerke.

John Featherstone, menadžer ljudskih resursa, Procter i Gamble – John Featherstone je završio U.S. Military Academy u West Point. John voli ohrabrivati i pomagati internacionalnim studentima – nešto što radi već više od 30 godina. John je bio Cincinnati area director for International Friendships, Inc (IFI) 5 godina, NVO koja pruž  a dobrodošlicu i prijateljstvo internacionalnim studentima. John i njegova supruga Cynthia su u braku od 1973 i imaju 3 sina i sedmero unučadi.

Ko je “Svaki Student”?

Studentska organizacija “Svaki student” postoji radi promoviranja pripadnosti i razvoja karaktera među studentskom populacijom. U BiH već radimo preko 15 godina u Sarajevu, a od 2015. godine radimo i u Mostaru. Podučavamo engleski jezik studente u našoj učionici kod Sjevernog logora. Također organizujemo i humanitarne akcije, socijalne događaje i nekoliko puta godišnje ekskurzije.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.