fbpx

Studentska organizacija “Svaki student” će 17.03.2018. organizirati studentski seminar “EQ5” za početak ljetnog semestra

EQ5: Navike efikasnih studenata
KAD: 17.03.2018, 10:30h – 17:30h
GDJE: Hotel Bristol,
Mostarskog bataljona bb,
88000 Mostar
Registruj se ovdje: http://eq5.eventbrite.com

Šta je “EQ5”?

Zašto su neki studenti uspješni, dok se drugi bore za opstanak? Postoje neki vječni principi koji će, ako se stave u praksu, učiniti svakoga uspješnim. EQ5 je peti seminar za studente od organizacije “Svaki student” u Mostaru, na kojem ćemo razmatrati ove principe te pružiti priliku studentima da vide kako mogu biti bolji na fakultetu, budućem radnom mjestu i svom domu.

“EQ5” je jednodnevni događaj za studente u Mostaru u vidu seminara i radionica na temu navika efikasnih studenata. Dva američka biznismena će posjetiti Mostar radi ovog događaja i održati predavanja o principima koje oni smatraju ključnima za uspjeh u poslovnom svijetu, odnosima, studijima i u životu. Ulaz je besplatan, predavanje će biti prevedene na lokalni jezik.

Govornici

Matt Jackson – Matt je diplomirao poslovno obrazovanje na Kansas State University. Preko 30 godina radi sa studentima i mladima u SAD, Istočnoj Europi i Rusiji, vodi fundraising za razne humanitarne projekte i govori na velikim skupovima o uspjehu i integritetu. Matt i njegova supruga Elisabeth su živjeli u Budimpešti u Mađarskoj od 2002 do 2015, a sada žive u Atlanti, Georgia, SAD.

Joe Bucha – Joe je vlasnik i direktor savjetovališta “Stonegate Counseling” u Athensu. On radi sa odraslima, tinejdžerima, parovima i porodicama savjetovanje u raznim područjima, uključujući ovisnosti, seksualnost, bračne probleme, anksioznost, depresiju, poslovne odluke i duhovni rast. U braku je sa suprugom Emily od 1979. god. i ima 4 djece.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.