fbpx

Studentska organizacija “Svaki student” će organizirati četvrti godišnji “EQ seminar” za početak 2017/2018 akademske godine.

Studentska organizacija Svaki student Mostar će 4.11.2017. organizirati svoj četvrti “EQ seminar” za studente grada Mostara. Na seminaru će govoriti Tom Trowbridge, profesor poslovne administracije na Američkom univerzitetu u Sarajevu.

Kako registrovati: svakistudent.ba/EQ4

Profesor Tom Trowbridge,
Američki univerzitet u Sarajevu

Profesor Trowbridge ima više od 25 godina iskustva kao predavač na univerzitetima i u raznim kompanijama ovdje u BiH i u SAD-u. Živi u Bosni i Hercegovini od 1998. godine i žarko želi poticati mlade ljude na učenje i sticanje znanja.

EQ Seminar je događaj za studente koji je fokusiran na emocionalnu inteligenciju (EQ) i djelotvornu komunikaciju. Cilj ovih seminara je pomoći studentima da poboljšaju vještine komunikacije i dobiju samopouzdanje za budućnost i iskorak u nove karijere.

Ponovno će se ovaj seminar održati u hotelu Bristol, 4.11.2017. godine, od 10:30 do 17:00 sati.

Svaki student Mostar je organizacija za studente u Mostaru i Sarajevu, gdje je sjedište organizacije. Organizira mnoge događaje i programe akademskog, sportskog i humanitarnog karaktera. Jedan od tih programa je i besplatan tečaj engleskog jezika, koji počinje u novembru ove godine u podružnici Mostar.

Za više informacija, slijedite Svaki student na Svakistudent.ba i na družtvenim mrežama Facebook i Twitter.

3 thoughts on “Studentska organizacija “Svaki student” će organizirati četvrti godišnji “EQ seminar” za početak 2017/2018 akademske godine.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.