fbpx

15.10.2016 za mostarske studente se organizira EQ Seminar II

Prošle godine EQ seminar je bio veoma uspješan. Preko 100 studenata sa Sveučilišta i Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru su pohađali cjelodnevni seminar u sali Studentskog hotela. Glavni govornik David Ginn, stručnjak u oblasti Emocionalne inteligencije (EQ) je održao 3 motivirajuća predavanja i mnogobrojni studenti su komentirali da je seminar, kao i radionice jako dobro organiziran i koristan.

Ove godine Svaki student Mostar, studentska organizacija iza EQ seminara, organizira drugi dio ovog događaja, ovog puta sa naglaskom na poslovni svijet. Troje američkih biznismena će posjetiti Mostar radi ovog događaja i održati predavanja o principima koje oni vide kao ključne za uspjeh u poslovnom svijetu, studijima i u životu.

Jedan student koji je pohađao prošlogodišnji EQ seminar je napisao: “Jako dobar i poučan seminar i stručni predavači, tko ima priliku preporučujem!” Drugi je rekao: “Moram reći da je seminar prevazišao moja očekivanja. Impresioniran sam organizacijom predavanja i radionica.”

Mjesto je ograničeno veličinom sale u Studentskom hotelu, tako da možete osigurati mjesto online rezervacijom na web stranici Svaki student Mostar. Studenti koji se online registruju i pohađaju cijeli seminar (10,00 -16,00) će primiti “EQ Certifikat”, koji potvrđuje njihovo učešće i objašnjava neke detalje o seminaru.

Tokom događaja, studenti će također imati priliku da se upišu na časove engleskog u organizaciji Svaki student Mostar, EQ mentorstvo i druge aktivnosti za studente kroz studentske organizacije iz Mostara.

eq2016-poster2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.